Ballet Le Lac Des Cygnes - Zwanenmeer 15 december 2021

 

Brussels International Ballet, geregisseerd door Anderson Santana, heeft al gewonnen door de uitmuntendheid van deze shows. Voor de terugkeer op het podium in 2021 biedt de Compagnie Nationale u een tijdloos Ballet “Le Lac des Cycles” aan, opnieuw bezocht en uitgevoerd door de professionele sectie en internationaal gerenommeerde gastdansers. Symbool van romantisch ballet, het Zwanenmeer is al jaren betoverend; generaties toeschouwers van alle leeftijden.

Brussels International Ballet treedt voor het eerst op in Namen, in het Théatre de Namur.

Dompel jezelf onder in dit prachtige liefdesverhaal van prins Siegfried en prinses Odette. Laat je wiegen tussen Pas de deux, romantische duetten, de prachtige dans van de Kleine Zwanen en door alle dansers die dit geweldige ballet met hun hart voor jou zullen uitvoeren.

Gemaakt in 1875 door de Russische componist Pjotr ​​Tsjaikovski, was het in 1895 met de heropleving van choreograaf Marius Petipa dat het Zwanenmeer het grootste klassieke succes aller tijden werd. Het Ballet is in 3 acts, choreografie door Marius Petipa, herzien door Anderson Santana, artistiek directeur.