Christian Sorg Caminando – Peintures 20 maart - 1 augustus 2021

De Delta wijdt een tentoonstelling aan de Franse schilder Christian Sorg (1941). Met name opgeleid aan de Nationale School voor Schone Kunsten in Parijs, nam Christian Sorg deel aan de moderne schildertrends van de jaren zeventig en tachtig.

In het begin van de jaren negentig, als reactie op vele verblijven in Aragon, drong zich een nieuwe picturale kalligrafie aan hem op. Daar ontdekt hij en wandelt hij in de beschermde omgeving van de bergen, bezoekt hij de prehistorische vindplaatsen van de Levant en die vlakbij zijn atelier in de Bourgogne in Arcy-sur-Cure. Na de fysieke ontmoeting met deze sites, tekent, schildert, traceert en transponeert Christian Sorg op het doek de sterke aanwezigheid van de werken van de mensheid uit de vroege dagen, de kwetsbaarheid van de wereld en het milieu, de kortstondige gloed van het leven.

Expo Zaal 1

10.00 tot 18.00 uur Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag t / m vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Prijs: € 5, combiticket met de tentoonstelling Martine Canneel

 

Reserveren noodzakelijk
Vanwege de Covid 19-epidemie hebben we onze kamers moeten verkleinen. We hopen de komende weken onze opvangcapaciteit te kunnen vergroten. Aarzel niet om onze site en onze sociale netwerken regelmatig te bezoeken om de evolutie van de situatie te volgen.
Het dragen van een masker is in de hele Delta verplicht.

Le Delta, Avenue Fernand Golenvaux, Namur, Belgique

+32 (0) 81 77 51 36