Improv Festival 14 - 18 februari 2023

 

Voortbouwend op de eerste editie waar jullie vorig seizoen van genoten, bieden we jullie graag voor de tweede keer een improvisatiefestival aan. Het komt overeen met het DNA van ons theater omdat we sinds onze oprichting de improvisatie hebben verdedigd en beoefend, maar het symboliseert ook het verlangen om ons te verenigen in het milieu in Wallonië en Brussel. Een jaar geleden werd de UniT-federatie opgericht met als doel professionele improvisatie meer erkenning te geven, bij de overheid en het publiek. Dit festival is een realisatie van dit momentum.

Net als de rijkdom die te vinden is op het gebied van improvisatie, bieden we een festival met zes totaal verschillende projecten, genoeg om je kennis te laten maken met een deel van het panel van deze discipline en je mee te nemen naar zeer gevarieerde universums. : Laat je verrassen!
Psst…dit jaar is er ook een moment gereserveerd voor kinderen!

– dinsdag 14/02 – 20u30 / “Een verhaal waarin jullie de helden zijn” van de LiP
– Woensdag 15/02 – 20:30 / “The Improv Show”
– Donderdag 16/02 – 20:30 / wedstrijd La Ligue d’impro
– Vrijdag 17/02 – 20:30 / “We” door Cie Tadam
– Zaterdag 18/02 – 15.00 uur / “Wat als…” door het bedrijf TT
– Zaterdag 18/02 – 20:30 uur / “TaBoO” van Red Moon Cie

Met uitzondering van de voorstelling voor het jonge publiek “And if…”, die wordt aangeboden aan € 8/persoon, enkele prijs, wordt elke show van het festival beschouwd als de andere shows van ons seizoen, tegen de gebruikelijke prijzen. Ze zijn los te boeken of als onderdeel van een abonnement.

Théâtre Jardin Passion, Rue Marie-Henriette, Namur, Belgique

https://theatrejardinpassion.be/