L’ESA A DU CHIEN 7 mei 2022 13:00

De wandelroute in Namen
Het hoogtepunt van de show: een wandeling om Namen te ontdekken vanuit een andere hoek, die van de beste vriend van de mens. Er worden twee rondleidingen aangeboden. Een ontdekkingsspel met een geschenk zal elke deelnemer aanmoedigen om de stad en hun hond verder te verkennen.
De behendigheidscursus
Het is een activiteit die sport, behendigheid en wederzijds vertrouwen tussen de hond en zijn baasje combineert. Optredens worden uitgevoerd door een professionele hondenbehendigheidsclub op een hindernisbaan. De cursus is dan gratis toegankelijk voor jou en je begeleider.
De hondenparade
Op het programma een parade op de rode loper met muzikale achtergrond. Dit is een kans voor elk hondje om een ​​portret te laten maken om een ​​stempel te drukken op hun bezoek aan ons evenement en om een ​​onvergetelijke herinnering te bewaren!
hond dansen
Ter gelegenheid van ons hondenevenement zullen we een buitengewone discipline presenteren die ritme en training combineert, de Dog Dance. Op een achtergrond van muziek zijn relatie en medeplichtigheid de sleutelwoorden.
Accessoire en kleding
Het doel is om het publiek bewust te maken van een breder scala aan kledingaccessoires voor honden. Wat de twijfels of vragen ook zijn, hondenmodeprofessionals zullen aanwezig zijn om de nieuwsgierigheid van bezoekers te beantwoorden.
hondenshow
Een tentoonstelling om de verbanden tussen mens en hond te ontdekken door middel van foto’s en een tijdschaal.

Rue du Collège 8, 5000 Namur, Belgique

esaduchien@gmail.com

https://esa-namur.be/evenements-esa/