Race for the Cure - 2021 26 september - 10 oktober 2021

Liefdadigheidsevenement ten voordele van de strijd tegen borstkanker

Race for the Cure® 2021: steun degenen die getroffen zijn door borstkanker

Van 26 september tot 10 oktober 2021 lanceert Think Pink, de nationale borstkankerorganisatie, de Race for the Cure® in samenwerking met Think Pink Europe. Dit vlaggenschip jaarlijkse evenement begint Pink October = Breast Cancer Awareness Month. Het is het grootste sportevenement in Europa dat de strijd tegen borstkanker ondersteunt. De Race for the Cure® brengt de overwinnaars, hun familie, hun vrienden en alle supporters samen voor een wandeling van 3 km of een loop van 5 km.

Hoe verloopt de Race for the Cure® dit jaar?

Vanwege de gezondheidssituatie en de lage mate van zekerheid over de mogelijkheid om evenementen in september en oktober te organiseren, kunt u dit jaar op 3 verschillende manieren deelnemen aan de Race for the Cure®:

• Individueel of in groepen (minder dan 50 deelnemers): u stelt uw team samen, u bepaalt de datum en route van uw wandeling of hardloopsessie. Je kiest ervoor om individueel of in een groep deel te nemen door je familie, vrienden en/of collega’s bij elkaar te brengen.

• Door deel te nemen aan een lokale Race for the Cure® georganiseerd door een stad, gemeente, bedrijf of organisatie. Je kiest ervoor om individueel of als team deel te nemen.

• Door samen met jouw stad, gemeente, bedrijf, organisatie (meer dan 50 deelnemers) een evenement te creëren: organiseer je een lokaal evenement in samenwerking met Think Pink. Dit kan een evenement zijn dat gericht is op het creëren van cohesie binnen uw team of een publieke activiteit. Overeenkomst moet worden gegeven door Think Pink voordat het evenement live gaat. Houd er rekening mee dat dit evenement openbaar is en dat je instaat voor de praktische organisatie (inleveren dossier bij de gemeente, traject, contact met de politie, …)

* Als de gezondheidssituatie het toelaat, kun je daarna je reeds aangemaakte team toevoegen aan een Race for the Cure® georganiseerd door Think Pink.

Rue de Fer 87, 5000 Namur, Belgique

https://www.think-pink.be/fr/Blog/

Schrijf u in op onze newsletter