Race voor de digitale genezing 25 - 27 september 2020

 

Een digitale editie voor Race for the Cure 2020

Sinds 10 jaar vindt elk jaar in Namen de traditionele Race for the Cure plaats. Het walk and run-evenement ter ere van mensen met borstkanker vindt traditioneel plaats op de laatste zondag van september (in Brussel, Antwerpen, Namen en Charleroi) en vormt de aftrap van de maand. Oktober = Maand van de voorlichting over borstkanker ”.

Door de coronaviruscrisis gaan deze massa-evenementen dit jaar niet zoals gepland, maar de digitale versie belooft net zo goed te worden.

Think Pink wil geen enkel risico nemen door grote groepen bij elkaar te brengen, ook zegevierende. Daarom organiseren borstkankerorganisaties uit verschillende Europese landen dit jaar in samenwerking met Think Pink Europe een digitale Race for the Cure®. Dankzij uw deelname steunt u de strijd tegen borstkanker en vergroot u het bewustzijn van uw dierbaren, de mensen om u heen, uw familie, collega’s en vrienden.

Een nieuw online platform

Het online platform, beschikbaar in meer dan 20 verschillende talen, is ontworpen om mensen in heel Europa met elkaar te verbinden.

Concreet, hoe werkt het?
Deelnemers en teams schrijven zich in en kiezen zelf hun wandel- of hardlooproute in hun buurt, dorp of stad.
De wandeling / run is op uw gemak tussen 25 en 27 september, u kiest uw eigen schema.
Think Pink laat typische afstanden zien van 3 en 5 km, maar als je wilt kun je natuurlijk kiezen voor een langere of kortere afstand.
Je loopt of rent met respect voor de maatregelen rond het coronavirus die op dat moment zowel in jouw gemeente als op landelijk niveau gelden. Je neemt alle nodige maatregelen (sociale afstand nemen, bijvoorbeeld een masker dragen, …)
Je ontvangt je t-shirt per post om je steun voor Think Pink te tonen.
Een interactief platform waarop uw team zal verschijnen

Surf op de website en ontdek een echte muur van glorie. Je vindt er foto’s van alle geregistreerde teams, ook de partners worden gehuldigd. Volg de verdeling van het aantal aanmeldingen via een kaart waarop je alle deelnemers kunt zien. Zoek andere deelnemers bij u in de buurt en neem contact met hen op. We willen zoveel mogelijk verbindingen en interacties creëren via sociale netwerken. Deel je enthousiasme, heb plezier, creëer een buzz: wanneer je traint met je vrienden, familie of collega’s, foto’s of video’s maakt met je smartphone, deel dan de activiteiten van je team op Facebook, Instagram of TikTok met de hashtag # RFTC2020.

Hoe te registreren?
U kunt uw team aanmelden op de site http://www.raceforthecure.eu. Daar vind je alle praktische informatie.
De registratieprijs (inclusief t-shirt) per persoon is 15 euro.

Laten we samen borstkanker geen kans geven!

Schrijf u in op onze newsletter