Estafette van reizigers 7 - 8 mei 2022

 

Anders reizen is makkelijk!

ons doel: ervoor zorgen dat u wilt reizen, vertrekken, ontdekken, genieten, van de natuur houden, de rijkdommen vinden die bij ons in de buurt zijn, bewegen, roeien, trappen, lopen, uw verhaal vertellen, kook in de buurt van je tent, om je ervaring te delen, om je angsten te overwinnen, enz.

 

Een festival om te ontsnappen, ontdekken en ontmoeten

In het Relais des Voyageurs ontmoet u beginnende reizigers en professionals.

Ze zullen de angsten en de geneugten van hun avonturen met je delen. Zij geven je advies, tips en trucs die dakloosheid makkelijker maken.

Anders reizen kan en is makkelijk! Droom jij van vrijheid, weidse ruimtes, natuur, ontmoetingen en authenticiteit? Le Relais des Voyageurs helpt u uw dromen waar te maken, uw twijfels en angsten te overwinnen.

Le Relais des Voyageurs is een à la carte ontmoetings- en adviesloket. Het is een loket dat antwoord heeft op al je vragen. Het is ook het zink om te landen, iets te drinken, te ontsnappen en motiverende en geruststellende ontmoetingen te maken.

Aanbieders van oplossingen

Le Relais draagt ​​bij aan de ontwikkeling van duurzaam toerisme, lokaal toerisme en micro-avontuur. Het brengt de actoren van langzaam toerisme samen en maakt het mogelijk om synergieën tussen hen te creëren. Het belicht innovatieve projecten op dit gebied.

Bovendien wordt het dankzij onze medeplichtigheid met TRAKK, een creatieve hub en fablab in Namen, een drager van oplossingen: digitale oplossingen voor begeleiding, routecreatie, energiebeheer; praktische oplossingen voor het uitrusten, vergemakkelijken van opslag, het dragen van apparatuur.

Esplanade de la Citadelle, 5000 Namur, Belgique

+32474 36 14 04

relaisdesvoyageurs@gmail.com

https://www.relaisdesvoyageurs.com