Vincent was here 17 december 2021 - 8 maart 2022

Tentoonstelling gepresenteerd in Terra Nova rond het thema Vincent van Gogh

Sinds enkele jaren volgt Karin Borghouts de landschappen die Vincent van Gogh schilderde. Met haar camera legt ze de evolutie vast van Vincents territoria die al dan niet verstoord zijn door menselijke aanwezigheid. Natuur, verstedelijking en transformatie staan ​​centraal in dit fotografisch werk en geven stof tot nadenken over de toekomst van onze samenleving.
Ze reconstrueerde ook meer dan dertig van haar stillevens die ze fotografeerde, waarvan er één te zien is in het Rops Museum. Vincent was here is een visueel onderzoek dat de grens tussen fotografie en schilderkunst verkent.

Vincent was here is een evoluerend concept dat jaar na jaar verrijkt wordt met nieuwe clichés. Deze tentoonstelling, die al in verschillende musea en galerijen werd gepresenteerd, vindt plaats in Terra Nova (de grootste tot nu toe), in het hart van de Citadel van Namen. vincentwashere.com

 

 

Prijzen voor de tentoonstelling:
5 € volwassenen
2,5 € studenten en 60 jaar en ouder
1,5 € schoolgroepen
Gratis toegang met de Museumpas

Combinatieticket (met de tentoonstelling “In de ogen van Van Gogh. De afdruk van Belgische kunstenaars op Vincent van Gogh” uit het Félicien Rops Museum)
aan 10 € op vertoon van het combiticket en de aankoop van een retourticket naar de kabelbaan (5,5 € volwassenen, 4,5 € studenten, senioren, PMR, -4 jaar gratis). Gratis voor:
Kinderen onder de 12
Docenten die een schoolgroep begeleiden
Artikel 27

Terra Nova, Namur, Belgique

https://citadelle.namur.be/