Paraclub Namur

De Paraclub Namur is een professionele en gastvrije dropzone, waarvan de reputatie de Belgische grenzen overschrijdt.

Onze vakschool verwelkomt parachutisten van alle niveaus, van beginners die in alle veiligheid de geneugten van deze extreme sport willen proeven met een tandem- sprong, of voor een eerste solo vlucht met de begeleiding van ervaren instructeurs, tot de meer ervaren parachutisten die graag eens van op een nieuwe locatie springen.

Ons centrum, uitgerust met een parachutepark dat is uitgerust met beveiligingssystemen die voor iedereen geschikt zijn, bestaat ook uit een vouwhal en een cafetaria met terras, waarmee we bezoekende parachutisten en hun metgezellen kunnen ontvangen

Tandem–sprong

De tandem-sprong, geheel onder leiding van uw instructeur, is de gemakkelijkste manier om het valschermspringen te ontdekken en dit van 10 tot 99 jaar oud. De ultieme adrenaline-kick voor iedereen. Het doel: 50 seconden duizelingwekkende vrije val waar je aan je instructeur hangt en je onderdompelt in een wereld van unieke en extreme sensaties, met meer dan 200 km / u raas je naar beneden! En daarna een vijf tal minuten een rustgevend super mooi panorama over het Naamse landschap zoals je het nog nooit had voorgesteld. Bij de landing zijn uw familie en vrienden onder de indruk en volkomen verbijsterd. Ja, je moet het beleven!

Laat u verleiden en schrijf u nu in voor een tandem-sprong, de extreme sport die voor iedereen toegankelijk is!

Ontdekkingsprong

Waar de tandem-sprong je een goed idee geeft van wat de extreme sensaties van het vrije parachutespringen kunnen zijn, Zal het ontdekken van de AFF-sprong (Accelerated Free Fall), waarbij je alleen springt, je nog een stap verder naar nog sterkere sensaties brengen. Aan het einde van een eerste trainingssessie van een halve dag maak je een vrije val onder begeleiding van twee gekwalificeerde instructeurs die je tijdens de vrije val in een stabiele positie houden. Dan, op 1500 meter, opent je parachute, laten de instructeurs je de afdaling onder de parachute beheersen; je wordt begeleid via de radio en maakt een zachte landing.

Rue du Capitaine Aviateur Jacquet 44, Namur, Belgique

+32475 94 79 31

info@paraclubnamur.com

https://www.paraclubnamur.com

paraclubnamur