François' ezels

François is Natuurgids gecertificeerd door de Cercles des Naturalistes de Belgique, Toeristische Gids, Natuur Ontdekkingsgids bij het Algemeen Bureau voor Toerisme en Ambassadeur voor Toerisme van de provincie Namen. François is ook een Adeps-instructeur om u een kwaliteitsvolle begeleiding te bieden tijdens wandelingen met of zonder ezels.

Natuur – dieren – wandelen – anderen ontmoeten

De ezels van François zijn natuurwandelingen met ezels en begeleid door François. Maar er zijn ook verjaardagsformules, stages…

FRANCOIS WERKT OP 3 BELANGRIJKSTE GEBIEDEN

Bewustwording van de natuur, respect voor dieren en ontmoeting met anderen. Allemaal in het tempo van wandelen….

Ezel rijdt

De wandelingen worden gedaan met ezels en je wordt begeleid door François, een gepassioneerde natuurgids. De wandelingen zijn exclusief voor jou gereserveerd. Er is niemand behalve jouw groep.

Naast de wandeling zelf, worden u gedurende de hele cursus natuurlijke verklaringen aangeboden, hetzij door anekdotes, foto’s, animaties. We praten over wat we zien. François zal je verbazen met al deze kleine dingen die ons omringen.

Eén kind per keer op elke ezel. Cirrus en Nougat dragen tot 40 kg, Julien, onze stoere vent, draagt ​​mensen tot 85 kg! . De ouders zijn de ezels.

Als er meerdere kinderen zijn, wordt er gerouleerd op basis van het aantal kinderen.

 

Info en reservering

Rue de la Ferme 24, Bossière 5032 Gembloux, Belgium

+32479-11-67-18

francois.dujardin@skynet.be

https://www.lesanesdefrancois.be/

lesanesdefrancois