Explorarium Citadelle de Namur 3 september 2021

Namen Citadel Explorarium

Explorarium is de Citadel van Namen en zijn wonderen herontdekken vanuit een nieuw perspectief. Het is een uitnodiging om al je zintuigen te herontdekken, tijdens een meeslepende wandeling door het hart van duizend jaar geschiedenis. Verken een levendige reis van vele kleurrijke kunstenaars. Laat u tussen concerten, artistieke werken en straatkunstshows door in alle veiligheid meenemen op een Namen-reis die even poëtisch als onvergetelijk is.

Dompel je onder in een unieke reis tussen de muren van de Citadel, gesublimeerd door de kunstenaars in een zomerse sfeer. Explorarium belooft je herinneringen
onvergetelijk… en een uitnodiging om je emoties, je zintuigen en dit prachtige stukje natuur met uitzicht op de Waalse hoofdstad te verkennen.

Explorarium is ook een concept ontworpen voor andere prachtige plekken in België. Moge je pad plaatsvinden in het hart van een lentebos, van een citadel
zonnig of een atypisch middeleeuws dorp, Explorarium zal u verrassen met zijn duizend gezichten.

Rondleidingen vertrekken elk uur op vrijdag tussen 16.00 en 21.30 uur, op zaterdag tussen 9.00 en 21.30 uur en op zondag tussen 9.00 en 18.00 uur.

Citadelle de Namur, Route Merveilleuse, Namur, Belgique

https://citadelle.namur.be/