The man on the picture 9 - 11 januari 2024

We vinden de nieuwe creatie van René Georges. Begeleid door muzikanten neemt hij ons mee op een hypnotiserende reis door de tijd.

Het is allemaal gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een voorouder uit de Great Plains, ten oosten van de Rocky Mountains. The Man On The Picture is een unieke beat waarvan het spraakritme dicht bij het gesproken woord zou liggen, waarbij drie artistieke talen zich vermengen: schrijven, muziek en zang. Allemaal doorspekt met typische rapfrases die het geheel veel durf en vrijheid geven en aanleiding geven tot een muziekscore die de standaardformaten ontploft.
René Georges herinnert ons aan deze subtiele en spirituele banden tussen het zichtbare en het onzichtbare die onze moderne samenleving heeft losgemaakt van de taal. Ze nodigen ons uit om ons opnieuw te verbinden met de wereld waar de geesten, de zielen van levende en levenloze wezens verblijven.
Een vrije en wilde, minerale en hevige voorstelling die goed is voor lichaam en geest. Kies nooit, zoals Patti Smith doet, tussen poëzie, zang en muziek.

Een Namense focus. Waarvoor ? Omdat Namen vol getalenteerde artiesten zit, omdat we over ze willen praten, omdat we willen dat je ze kent! In twee weken bieden we vier shows met verschillende universums: De man op de foto, Maar wat is je echte werk?, De vlakte, Door de steen.

8:30 in de avond.

Théâtre Jardin Passion, Rue Marie-Henriette, Namur, Belgique

https://theatrejardinpassion.be/