ZannA House

ZannA House is een appartement met een vintage inrichting en antieke details (oude balken en nissen), in een geklasseerd gebouw van meer dan 300 jaar oud, in het historische centrum van Namen, aan een voetgangersstraat.

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping (geen lift). Je komt binnen in een open woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een ronde tafel voor 5 personen, een zithoek en een Bluetooth speaker. De badkamer heeft een grote douche en wastafel. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (160 cm). De tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden (90 cm) die kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed (180 cm) en een fauteuil die kan worden omgevormd tot een extra bed voor 1 persoon.

De Rue des Brasseurs is een van de meest typische wijken van het oude Namen. Hier vind je de beste bars en restaurants… net ver genoeg van het appartement om geen last te hebben van het lawaai. Je bevindt je op een steenworp van de kabelbaan naar de Citadel, het Ropsmuseum, het Maison de la Poésie, de kathedraal Saint-Aubain, de Confluence, de Delta, de Enjambée… kortom, alles wat er te zien is in deze prachtige stad Namen.

Rue des Brasseurs 119/b11, 5000 Namur, Belgique

+ 32 497 44 47 04

Zanna.house.namur@gmail.com

Om ook te zien

Bistro Bisou
La cuve à bière
Maison Caracole
Het Maison de la Poésie
L’1passetemps
Fenêtre sur Cour
Maison Rops
La Maison du Conte