Het begon allemaal een paar jaar geleden toen een ambitieuze ober (Neimry Davy) een getalenteerde kok (Steve Kumps) ontmoette.
Samen openden ze enkele jaren geleden, na in de horeca gewerkt te hebben, brasserie-restaurant Edouard in Grez-Doiceau.
Dorstig naar uitdagingen en uitdagingen gingen ze op zoek naar een plek waar ze Edwards kleine broertje konden openen.
Het is hier in Saint-Servais (Belgrado) (Namen) dat ze openden
Het Brasserie-restaurant ‘EDGARD’.
In dit nieuwe avontuur namen ze mee
(Leroy Valery) hun trouwe rechterhand gedurende meerdere jaren bij Edouard die vandaag met hen samenwerkt in deze prachtige ervaring van de horeca en het brasserie-restaurant Edgard in Namen.
Alle drie zouden ze niets zijn zonder de tien mensen die het restaurantteam van Edgard vormen en die vandaag en morgen nog meer bijdragen aan het verbeteren van het comfort en de smaakpapillen van hun klanten.
Ouvert 7/7