De Delta

EEN CULTURELE EN LEVENDIGE RUIMTE IN HET HART VAN NAMUR

Vlakbij de Citadel en de samenvloeiing van Samber en Maas is de Delta een atypische plek. Het oude kunstencentrum is omgebouwd tot een culturele ruimte met verschillende tentoonstellings- en concertzalen, ateliers van kunstenaars maar ook een derde deel waar je vrij kunt rondwandelen, lezen, picknicken of gewoon het prachtige uitzicht bewonderen vanaf het panoramische terras!

Aan de buitenkant is de moderne architectuur het bekijken waard en maakt het de Delta tot een van de belangrijkste plekken in Namen voor architectuurliefhebbers… en selfies-fans! Binnen heeft de Delta drie zalen, waarvan er één plaats biedt aan 600 mensen! De Salle Tambour (Trommelzaal) in de indrukwekkende cilinder aan de voorkant van het gebouw is de enige zaal in Namen met een ‘circus’-opstelling waar het publiek rondom het podium kan zitten. De Mediatorzaal is geschikt voor meer intimistische voorstellingen. Er kunnen tentoonstellingen worden gehouden in nieuwe ruimtes met oneindige modulariteit en in de permanente museale ruimte. Op de bovenste verdieping biedt de 7e Hemel een prachtig uitzicht op een stad in volle verandering!

WELKOM VOOR IEDEREEN

De Delta is gewijd aan cultuur, maar is ook een plek van leven: het echte leven dat je deelt met vrienden, collega’s of familieleden! De inkomhal, de foyer en het panoramisch terras zijn overdag vrij toegankelijk, zonder kosten en zonder aankoopverplichting.

VAN HEDENDAAGSE KUNST TOT RAP

Cultuur voor iedereen, dat is het motto van de Delta. Een blik op het programma maakt het duidelijk. Democratische prijs, multidisciplinair, van het meest gespecialiseerde tot het meest populaire. Hier laten we zien, leggen we uit en decoderen we voor je. Theater, concerten, circus, dans, tentoonstellingen, workshops, ontmoetingen… je vindt het hier allemaal.

Om ons programma te bekijken, ga naar www.ledelta.be .

DEELNAME EN SAMENWERKINGEN

Is stijldansen ouderwets? Bij de Delta zijn we nergens bang voor, zelfs niet om je uit te nodigen voor het bal… of voor een yogasessie op het terras… Publieksparticipatie is een integraal onderdeel van het project. Volwassenen, tieners en kinderen vinden hier allemaal iets om hun creativiteit te stimuleren en cultuur te snuiven.

GEREDUCEERDE PRIJZEN MET DE DELTA PAS

Met de PASS, die een jaar geldig is, profiteer je het hele jaar door van gereduceerde prijzen voor het hele culturele aanbod! Gratis voor kinderen tot 12 jaar, slechts € 5 met korting of € 15 voor de volle prijs, met de PASS kun je jezelf trakteren voor een fractie van de prijs.

 

Info PMR Toegang i Delta

Avenue Fernand Golenvaux 18, 5000 Namur

+3281 77 67 73

info@ledelta.be

https://www.ledelta.be/

ledeltanamur/

Maandag: Gesloten

Dinsdag tot vrijdag → 11u > 18u

Zaterdag en zondag → 10u > 18u

Gesloten op 24, 25, 31.12 en 01.01

Groepen:

– Forfait van €40 per groep tot 25 personen.

– Voor alle vragen over groepsbezoeken: groupes@visitnamur.eu

 

Om ook te zien

Bezoek aan de "Oude Wijken"
La chasse Totemus : Echappée au Cœur de Namur
La chasse Totemus : Echappée au Cœur de Namur
Cultureel centrum - Les Abattoirs de Bomel
Les Bateliers Museumcentrum– Museum voor archeologie en sierkunsten
We zijn verhuisd !
WILDE KEUKEN WORKSHOPS
IZI TRAVEL
Félicien Rops Museum
De Ontdekkingscircuits