Fleur de Lait

Op de oevers van de Maas, tegenover de rots van Néviau, vindt u op enkele meters van de huurbootjes en aan de overkant van de gekende aardbeikraampjes van Wépion, dit typische framboos- en vanillekleurige landhuis uit de Maasstreek, met haar terras met 40 plaatsen, waar alles een gevoel geeft van traditie, ontspanning en vakantie.

Binnen nodigen de prachtige heldere en pastelkleuren u uit om te genieten van de heerlijke smaken of een verfrissing. En de kers op de taart is het vriendelijke en gedienstige team.

Arnaud Vanden Branden leeft hier zijn talent uit sinds juli 2007, nadat hij de kunst leerde bij de grootste ijsmeesters in het Italiaanse Bologna en er tevens een diploma behaalde.

Wat de versheid en de producten betreft, geldt er maar één regel: de beste producten en seizoenvruchten. Vanille uit Madagaskar, pistache uit Sicilië, berghoning, eerste keuze cacao, huisbereide karamel met gezouten boter en room, de huisbereide ganache en fruitcouli’s… en we mogen zeker de fameuze aardbeien uit Wépion niet vergeten, die we gebruiken om ons ambachtelijk ijs te bereiden. Steeds dagvers, net als onze pannenkoeken en Brusselse wafels die op bestelling worden gebakken. In ons ijs zitten er nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen!

Chaussée de Dinant 910, 5100 Namur, Belgique

081 / 46 05 30

info@fleurdelait.be

www.fleurdelait.be

Artisan-Glacier-Fleur-de-Lait-582840791732153

Open het hele jaar door,
7d/7, van 12 tot 19u.
In juni, juli en augustus:
tot 22u in het weekend

Jaarlijks verlof van 1 tot 20 januari

Lunch 20 €, dagschotel 14 €
Communie, huwelijksfeesten

Parkeergelegenheid dichtbij

Terras

Wifi Zaal en/of uitrusting voor seminaries

Toegankelijk voor personen
met beperkte mobiliteit

Betalen enkel cash
en met maaltijdcheques

Honden toegelaten